OVER ONS

MADE IN RTTRDM

Made in RTTRDM is een merk mét Rotterdammers en vóór Rotterdammers. En we delen de trots voor onze stad maar maar wat graag met bezoekers en toeristen van over heel de wereld. Wij leveren kwaliteitsproducten in verschillende productcategorieën. En dit doen wij natuurlijk niet alleen; We krijgen hulp van kunstenaars, ontwerpers, designers, bedrijven en leveranciers.

Met recht uit het hart van Rotterdam, dus!

Niet lullen, maar poetsen

Made in RTTRDM heeft inmiddels 25 jaar ervaring, vakkennis en expertise opgebouwd met hoogstaande merken. Om de hoogwaardige kwaliteit te kunnen leveren waar wij voor staan, maakt onze leverancier daadwerkelijk deel uit van het team. Co-creatie noemen we dat. Want samen komen we tot het beste resultaat!

De stad Rotterdam staat nooit stil, het is de stad van de industrie en innovatie. Zo ook ons merk! Onze producten zijn voorzien van de meest moderne functionaliteiten. Dit maakt de producten uniek, hoogwaardig en betrouwbaar. Je ontvangt de kwaliteit die je verwacht.

Ons

TEAM

Pim Blokland

Pim Blokland

Co-owner

Laurain Engel

Laurain Engel

Co-owner & Algemeen Directeur

Olga Veen

Olga Veen

Manager of Sales & Retail

Angela Wiegman

Angela Wiegman

Administration

Fitria Cachyadi

Fitria Cachyadi

Graphic Design

Steve Danquah

Steve Danquah

Graphic Design

Designers

Designers

European Fashion Designers

Onze producten
KWALITEIT & DUURZAAM

Duurzaamheid

Ons label is meer dan zomaar een label. Wij staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Alle items zijn gemaakt om mooi te zijn zonder hoogmoed; dat wil zeggen tijdloos en zonder concessies in kwaliteit. 

We denken na over alle stappen die de producten afleggen. Zo zijn de stoffen en materialen van hoge kwaliteit waardoor onze producten jaren meegaan, hierdoor produceren we minder afval. De fabrieken waar onze items gemaakt worden, zijn gecertificeerd conform de Europese normen met betrekking tot gezonde arbeidsvoorwaarden. Dit geldt uiteraard ook voor onze trouwe leveranciers. Deze normen en waarden hebben we hoog in het vaandel staan.

Kortom: Een duurzaam product van A tot Z, dat is wat je van ons kunt verwachten.

Kwaliteitsproducten

Made in RTTRDM levert kwaliteitsproducten uit de stad Rotterdam. Zowel voor de Rotterdammers in hart en nieren als voor de toeristen die onze stad met plezier bezoeken.

Hand in hand

Dat doen we niet alleen. We werken samen met kunstenaars, designers, schrijvers, bedrijven en leveranciers. We slaan de handen ineen om tot gerse Made in RTTRDM producten te komen!

Populaire

PRODUCTEN

Nieuws uit 010

BLIJF OP
DE HOOGTE

* Vereist veld