Ronald

McDonald Huis Sophia Rotterdam 

Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam

In Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het Sophia Kinderziekenhuis. Hier zijn ze dag en nacht op loopafstand van het ziekenhuisbed. Om een verhaaltje voor te lezen. Om een nachtzoen te geven. Of voor het moment dat elke seconde telt.

Een plek voor ouders, broertjes en zusjes op loopafstand van het Sophia kinderziekenhuis: daar maakt Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam zich sterk voor. Ouders willen dag en nacht dicht bij hun ernstig zieke kind zijn. Maar niet iedereen woont dichtbij en in het ziekenhuis is niet altijd ruimte om te overnachten. Huis Sophia Rotterdam brengt families dicht bij elkaar. Dag en nacht.

Met de aankoop van onze PR artikelen ondersteund u het werk dat in het Ronald McDonald Huis gedaan wordt. De opbrengst komt 100% ten goede aan het Huis.

Wilt u meer weten over het Huis of hoe u kunt helpen neem eens een kijkje op de website.

Made in RTTRDM

Made in RTTRDM is een merk mét Rotterdammers en vóór Rotterdammers. En we delen de trots voor onze stad maar wat graag met toeristen van over heel de wereld.

Kwaliteitsproducten

Made in RTTRDM levert kwaliteitsproducten uit de stad Rotterdam. Zowel voor de Rotterdammers in hart en nieren als voor de toeristen die onze stad met plezier bezoeken.

Hand in hand

Dat doen we niet alleen. We werken samen met kunstenaars, designers, schrijvers, bedrijven en leveranciers. We slaan de handen ineen om tot gerse Made in RTTRDM producten te komen!

Nieuws uit 010

BLIJF OP 
DE HOOGTE